Info SyarikatTDC Holdings Sdn Bhd adalah salah satu daripada beberapa syarikat Pemasaran Pelbagai Peringkat (MLM) milik Muslim di Malaysia yang tidak hanya mematuhi undang-undang Malaysia, tetapi juga kepatuhan terhadap SIRIM dan Pematuhan Syariah dari segi pengurusan, rancangan pemasaran, produk dan kewangan pengurusan.

Sejak penubuhannya pada tahun 2016, kami adalah salah satu syarikat MLM unik yang berjaya menggabungkan keindahan konsep MLM dan wholesales ke dalam pemasaran syarikat. Kualiti produk kesihatan kami terbukti dengan perakuan GMP, HACCP, ISO dan HALAL JAKIM, dengan sistem pengiraan bonus harian unik kami untuk 150,000 peniaga membuktikan bahawa TDC adalah salah satu syarikat eksklusif di Malaysia. Ini secara tidak langsung telah membawa kepada penjualan lebih daripada 2,000,000 unit produk kami dengan 45% pendapatan syarikat adalah pembelian ulangan daripada pengguna berdasarkan lebih dari 1,000 peniaga kami menikmati lebih daripada 4 angka bonus bersih sebulan, dan lebih daripada 10 dari mereka menikmati 6 angka.

Dengan konsep unik “Legasi di Dunia, Istana di Syurga”, TDC lebih memfokuskan pada kesejahteraan dan masyarakat, di mana syarikat ini memperuntukkan hampir 90% keuntungan mereka ke dalam sumbangan masyarakat dan Tanggungjawab Sosial Korporat. Hingga tahun 2020, TDC membelanjakan lebih dari RM6 juta sumbangan dan zakat dalam bentuk wang tunai kepada masyarakat melalui beberapa saluran iaitu masjid, organisasi dan saluran lain. Salah satu sumbangan penting ialah sumbangan lebih dari RM2 Juta ke MERCY Malaysia (Medical Relief Society Malaysia) untuk Dana Amal COVID-19, juga sumbangan RM1 Juta ke dalam dana pembangunan Masjid. Di samping itu, lebih daripada 10 Masjid telah dibina secara langsung dan tidak langsung oleh TDC, dan lebih banyak lagi akan datang kerana TDC semakin maju dan berkembang dengan kuat dari tahun ke tahun dengan pendapatan semasa yang dianggarkan mencecah RM100 juta pada akhir Tahun 2020.

 

VISI

Untuk mewujudkan kehidupan seharian yang lebih bahagia, lebih sihat dan lebih bebas untuk orang ramai.

 

MISI

BEROPERASI SECARA JEMAAH

Kita mengutamalan konsep Jemaah & Semangat pasukan, dan iannya bermula daripada Pengasas lagi. Semangat Jemaah yang dibina diantara Pengasas, Pengedar dan Pekerja adalah satu hubungan paling berharga bagi TDC. Kita sentiasa cuba membina kepentingan jangka masa panjang kepada semua rakan kongsi kita dengan meningkatkan tahap keyakinan dan kepercayaan semua. Kejayaan TDC akan dikongsi kepada semua yang menyumbang kepadanya.

MENGUTAMAKAN INTEGRITI

Integriti adalah salah satu faktor utama kejayaan dalam perniagaan. TDC membuat apa yang benar dan mematuhi syariah.
Kejayaan TDC diukur bukan sahaja dari segi sumbangan ekonomi, tetapi juga dari segi kehormatan, kebolehpercayaan, kredibiliti dan integrasi.

MENINGKATKAN NILAI PERIBADI

Setiap manusia adalah unik. Setiap orang layak untuk dihormati, dilayan sama rata, diberikan peluang untuk berjaya dan memaksimakan potensi diri mereka.

MEMPERJUANGKAN PENCAPAIAN LEBIH BAIK

Kita adalah pemangkin dan penyuntik semangat. Kita memperjuangkan ke arah kecermerlangan dalam apa jua perkara yang kita lakukan. Fokus kita adalah pada peningkatan berterusan, perkembangan dan pencapaian target pasukan dan peribadi. Kita pendukung perubahan ke arah kebaikan, bergerak dengan laju, mengambil tindakan proaktif dan belajar daripada pengalaman. Kita pendukung kreativiti dan inovasi.

MEMANGKIN KEBOLEHSANAAN PERIBADI

Setiap indvidu bertanggungjawab atas pencapaian impian peribadi masing-masing, di samping memberikan 100% usaha dalam membantu satu sama lain mencapai target. Dengan membantu orang lain, kita mencungkil potensi setiap individu dan berkongsi kejayaan bersama. Kita juga mempunyai kewajipan sebagai seorang insan yang berguna kepada masyarakat di mana jua kita berada.

 

Certification

Sijil Pengiktirafan dan Permit Sah TDC HOLDINGS SDN BHD di dalam dan luar negara.

 

SSM

 
 

 

 
 

SIJIL PENDAFTARAN CAP DAGANGAN C2JOY

 
 

SIJIL PEMATUHAN SYARIAH PRODUK C2JOY OLEH ANGKATAN KOPERASI KEBANGSAAN MALAYSIA BERHAD (ANGKASA)

 
 

 

 

 

 azmi :: Sat,08,Oct,2022    Fandivip :: Wed,17,Aug,2022    Norsuhaila82 :: Mon,15,Aug,2022    jemrees :: Thu,28,Jul,2022    Info :: Thu,28,Jul,2022    KHOIROLVIP :: Wed,27,Jul,2022    KHOIROLBAKRIvip :: Wed,27,Jul,2022    Sola88m :: Tue,19,Jul,2022    drabdul :: Tue,19,Jul,2022    Maslinavip :: Sun,17,Jul,2022    Haliza5368 :: Sat,16,Jul,2022    kingdjcapt :: Sat,16,Jul,2022    Rosly88m :: Sat,16,Jul,2022    BABAPOWERTDC :: Sat,16,Jul,2022    zubaidah :: Sat,16,Jul,2022    shahranihadi :: Sat,16,Jul,2022    HaslelaVIP :: Sat,16,Jul,2022    Edirich88 :: Sat,16,Jul,2022    Ferry :: Fri,15,Jul,2022    hairich :: Fri,15,Jul,2022